Νεανικές Φωνές – Κάλεσμα νέων για συμμετοχή!

 

Αγαπητοί νέοι, φοιτητές, μαθητές και πολίτες, η ανάγκη για ένα τέτοιο – ευελπιστώ μεγάλο – κάλεσμα φάνηκε τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική! Δε γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και αν ναι, κατά πόσο πέτυχε, όμως θα γίνει και τώρα. Τουλάχιστον, το ξεκινάω και το αποτέλεσμα ας φανεί. Θέλω να πιστεύω πως οι νέοι έχουν κάτι να πουν. Οι νέοι όλοι ανεξαιρέτως και αδιακρίτως! Σε τούτη τη χώρα ένα έχουμε μάθει στα σίγουρα, πως να σωπαίνουμε και να νιώθουμε τύψεις, ανασφάλεια και μικροπρέπεια όσον αφορά τη γνώμη μας. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε προς απόψειξιν του εναντίου!

Καλούνται όλοι, λοιπόν, για να πούν ό,τι πιστεύουν, ό,τι θεωρούν σωστό και άξιο. Ελεύθερα, αδέσμευτα, ανεξάρτητα, χωρίς κανέναν έλεγχο και ουδεμία κριτική.

Δείτε γύρω σας, κρίνετε όπως νομίζετε, μα αναλογισθείτε πρώτα αν όλη αυτή η αφουσία των πραγμάτων και των καταστάσεων πρέπει να αλλάξει. Και λέγοντας έτσι, όχι με τον τρόπο των δημογερόντων, με τον δικό σας τρόπο!

Έτσι, λοιπόν, όποιος και όποια θέλει μπορεί στέλνει τα άρθρα, τις απόψεις και τα σχόλιά του μέσω email στο juvenilevoices@gmail.com  και αυτά θα δημοσιευθούν στη σελίδα . https://juvenilevoices.wordpress.com/ . Χωρίς να μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο, η έκταση και η έκφραση αυτών. Τα μόνα που δεν θα γίνονται δεκτά είναι όσα έχουν να κάνουν με αθλητικά, σόου-μπιζ και διάφορα άλλα, τα οποία δεν προάγουν τη σκέψη. Εμείς τη νεανική σκέψη θέλουμε να αναδείξουμε! Καταλαβαίνετε, πιστεύω. Ποιήματα, διηγήματα, ιστορικά, φιλοσοφικά και πάσης άλλης φύσεως κείμενα, σαφώς και δεν αποκλείονται!

Σχετικά με τη σελίδα, αυτή μόλις δημιουργήθηκε και είναι ακόμη υπό κατασκευή. Στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμη και πλήρως οργανωμένη. Στο ενδιάμεσο εσείς μπορείτε να μας στέλνετε ό,τι έχετε και να βοηθήσετε να γίνει η αρχή! Διαδώστε το, επίσης, όπου νομίζετε θα πιάσει τόπο. Μπορείτε να δείτε και να μοιρασθείτε μέσω facebook, για παράδειγμα.

Ευχαριστώ και είθε να το λάβετε θερμά,

Juvenile Voices – Νεανικές Φωνές

 

Υ.Γ:
1. Λέγοντας “νέοι”, μην αυτοαποκλείεσθε μερικοί! Όσοι νιώθετε νέοι, να μας στείλετε κι εσείς!
2. Σε λίγο καιρό θα γίνει και η διαμόρφωση της συντακτικής ομάδας.

2 comments on “Νεανικές Φωνές – Κάλεσμα νέων για συμμετοχή!

  1. keymangreek says:

    Παιδιά, εὖγε καὶ καλὴ ἀρχή!

    Καλορίζικοι!

Leave a comment